- - Stream livevideoer til Facebook-veggen din med Strimz [Android & iOS]

Strøm livevideoer til Facebook-veggen din med Strimz [Android & iOS]

Populariteten til sosiale nettverksklemmer,Facebook øker, og med det øker også antall relevante nettapper i et ustoppelig tempo. Strimz er en Facebook-app som, bortsett fra å la deg kringkaste / streame live video til Facebook Wall, også registrere hver streamingøkt, slik at du kan spille den på senere. Hver innspilling lagres i form av et eget innlegg som kan deles, likt eller kommenteres. Hvis du er en smarttelefonbruker, er her noen gode nyheter for deg. Strimz har nå iOS- og Android-klienter tilgjengelig påhenholdsvis iTunes App Store og Android Market. I likhet med selve appen, lar mobilklienten deg også streame live video fra enhetens kamera til Facebook-veggen.

Strimz-Android-iOS-Splash
Strimz-Android-iOS-Home

Selv om ikke alt det prangende eller biffet opp medfunksjoner, bringer Strimz absolutt en ganske fersk idé til bordet. Appen fungerer på samme måte som nylig anmeldte VTweeIT for Android som gjør det mulig for brukere å kringkaste live video på sin helt egen hjemmeside, men den store forskjellen her er at Strimz streamer videoer til det mest populære sosiale nettverket på nettet. Appen er ideell for når du er på en begivenhet (for eksempel en konsert eller en bursdagsbase) og ønsker å dele et live-visning av saksgangen med Facebook-venner som ikke klarte det.

Strimz-Android-iOS-Live
Strimz-Android-iOS-innstillinger

In order to start using Strimz on your device, må du autorisere den for å få tilgang til Facebook-kontoen din. Når du er forbi det, tar appen deg til startskjermen der du kan begynne å strømme ved å trykke på KLIKK TIL START eller Gå live knapp. For å endre videoinnstillinger, trykk på det lille verktøyikonet øverst til venstre på appens skjerm. Denne skjermen lar deg justere Vedtak, FPS (Rammer per sekund) og Kvalitet av video, eller bytt mellom Front og Tilbake kamera.

Du kan streame videoer så lenge du ønsker. Som nevnt tidligere, blir hver video du streamer spilt inn og forblir lagret som et innlegg på Facebook-veggen selv etter at du trykker på Stoppe knapp.

Strimz-Android-Facebook-Web

Strimz er tilgjengelig gratis på iTunes-appenButikk og Android Market. Det krever Android 2.2 eller nyere og iOS 4.0 eller nyere for å kjøre. Nedlastingslenker til begge variantene av appen er gitt nedenfor. I likhet med VTweeIT krever Android-versjonen av Strimz også Adobe AIR for å kjøre.

Last ned Strimz for Android

Last ned Strimz for iPhone, iPad og iPod touch

kommentarer