- - aDollarApps: Vis prishistorikk for iOS-, Android-, Windows Phone- og BlackBerry-apper

aDollarApps: Vis prishistorikk for iOS-, Android-, Windows Phone- og BlackBerry-apper

Hvis du noen gang har kjøpt en app bare for at den skal fortsettesalg, eller midlertidig gratis, i dagene som følger, kan du ha angret på hastverket ditt med å kjøpe appen. Å kjøpe en app når du virkelig trenger det, er ikke noe du kommer til å kunne unngå, men hvis du er interessert i å kjøpe en app som du ikke trenger å bruke med en gang, eller som du kan forsinke kjøpet av, den skal kjøpes til den beste prisen den noen gang har vært tilgjengelig. aDollarApps er en webtjeneste som sporer apphistorikkfor apper iOS, Android, Windows Phone og BlackBerry. Du kan vente med å se om den går i salg eller få et inntrykk av hvor ofte prisen for en app synker og bestemme om du vil vente så lenge med nok en rabatt. Du kan også følge apper og få varsler når prisen deres synker.

Hvis du vil slå opp en apps prishistorikk, skriver du inn densnavn i søkefeltet. aDollarApps finner og viser samsvarende resultater når du skriver navnet. Klikk på søk for å se en fullstendig beskrivelse av appen, hvilke plattformer den er tilgjengelig for, en lenke til den aktuelle appbutikken og en graf som viser svingningen i pris over tid. Appen kan vise prissvingninger for enten iOS eller Android på en gang. Velg plattformen du vil se prisfall for fra knappen øverst på grafen. Hvis du vil se appsiden i den respektive appbutikken til en bestemt plattform, klikker du på den respektive plattformknappen under appnavnet.

Prishistorie

I tillegg til å la deg søke etter enbestemt app og se prishistorikken, lar aDollarApps deg søke etter apper etter kategori. Kategoriene er rike og inkluderer de fleste om ikke alle eller mer enn de du vanligvis finner i Apple App Store eller Google Play Store.

adollarapp bla gjennom

Tjenesten i seg selv er fantastisk, selv om den gårå være mest nyttig for iOS-brukere fordi rabatter og apper som går gratis er en vanlig forekomst for iOS-app, mens det er langt sjeldnere for Android-apper. Jeg vil gå så langt som å si at en populær betalt Android-app har en sjanse på en million til å bli betalt med mindre den er anskaffet av et stort navnfirma eller utvikleren bestemmer seg for å gjøre den åpen kildekode.

Du kan registrere deg på en aDollarApps-konto og følge apper. Tjenesten vil varsle deg når en app du følger går gratis, men den fungerer bare for iOS-appen.

Besøk aDollarApps

kommentarer