- - Hvordan sette et midlertidig profilbilde på Facebook

Slik setter du et midlertidig profilbilde på Facebook

På en stund nå har Facebook markert stortverdensbegivenheter med spesielle, midlertidige filtre for profilbilder. Disse filtrene lar det globale Facebook-samfunnet samlet vise støtte og solidaritet for en sak. Facebook har nå rullet ut en ny funksjon som lar deg laste opp midlertidige profilbilder. Det er ment å markere viktige livshendelser. Foreløpig kan det midlertidige profilbildet bare lastes opp fra en mobilapp og ikke fra nettet. Midlertidige profilbilder kan settes til å utløpe etter en time, en dag, en uke eller en tilpasset periode. Slik konfigurerer du en.

Forsikre deg om at du har oppdatert Facebook-appen din tilsiste versjon, og gå deretter til profilen din for å oppdatere profilbildet. Når du velger et bilde du vil laste opp, vises et lite klokkeikon på beskjærings- og rotasjonsskjermen. Trykk på den for å velge når profilen din skal utløpe.

fb-profil-pic
fb-profil-temp

Når du besøker profilen din, kan du se når bildet utløper. Når det utløper, går det tilbake til forrige bilde du hadde satt som profilbilde.

fb-temp

En grunn til at denne funksjonen er en god idé, er fordiprofilbilder på Facebook har vært offentlige en stund nå. Si at du skulle laste opp et sonogram, eller et bilde av graden du kan dele med venner og familie. Du vil ikke ønske å holde den offentlig så lenge den er sensitiv informasjon. I den forstand er funksjonen fantastisk, siden den fjerner informasjonen automatisk.

Midlertidige profilbilder er ikke rulletute etter sider, selv om de sannsynligvis kunne ha nytte av funksjonen mer, om ikke like. Sider kan bruke det som et middel til å annonsere tidsbegrensede kampanjer de kjører, men Facebook foretrekker sannsynligvis at folk kjøper annonser for å gjøre det i stedet.

kommentarer