- - Legg til et YouTube-kanalabonnement for å mates fra den fantastiske baren [Firefox]

Legg til et abonnement på YouTube for å mates fra den fantastiske baren [Firefox]

Feedly er nå go-to RSS feed manager etterGoogle Reader ble avviklet. Det er en av de beste RSS-leserne der ute, og gratisversjonen har nok funksjoner som du ikke vil gå glipp av Google Reader. Det som gjør RSS-lesere populære er at de kan brukes til å følge omtrent hvilken som helst kilde til innhold som oppdateres regelmessig. De er en enkelt-stopp-løsning for å følge flere kilder i ensartet format. En av de mange tingene du kan legge til en RSS-leser er en YouTube-kanal, og hvis du bruker Feedly, FeedlyTube er et Firefox-tillegg som lar deg legge til et YouTube-kanalabonnement på Feedly fra Awesome-linjen.

Installer FeedlyTube og åpne en YouTube-video somhar blitt publisert av en kanal eller bare gå til kanalens side. La videoen / siden lastes inn. Når den er lastet, kan du se i RSS-baren etter en RSS-knapp. Klikk på den, og en ny fane åpnes.

FeedlyTube

Den nye fanen vil omdirigere deg til Feedly. Du må være logget på Feedly for å gå videre. På Feedly vil abonnementskoblingen bli lagt til av tilleggsprogrammet, og alt du trenger å gjøre er å klikke på knappen 'Legg til' nederst i utskjermingspanelet.

FeedlyTube-add

FeedlyTube er ikke uten problemer. Det oppdager ikke alltid en YouTube-kanal. Hvis du endrer størrelse på et Firefox-vindu etter at tilleggsprogrammet har oppdaget en YouTube-kanal og RSS-knappen er synlig i Awesome-feltet, forsvinner knappen. Når tillegget fungerer, kan det oppdage en kanal fra kanalens egen side og fra en videoside.

Installer FeedlyTube For Firefox

kommentarer