- - Bli kvitt sirklene og få det gamle Twitter-grensesnittet tilbake

Bli kvitt sirklene og få det gamle Twitter-grensesnittet tilbake

Twitter har nettopp fått en designoverhaling. Dette er absolutt ikke den første store designovervåkingen det sosiale nettverket har fått. Twitter har oppdatert brukergrensesnittet betydelig før det ble møtt med ulykkelige brukere. En nyere endring som Twitter gjorde, var å fjerne favorittikonet, en stjerne, til fordel for et lignende ikon, et hjerte. Denne oppdateringen arkiverer imidlertid hjørnene fra alt på Twitter. Profilminiatyrbilder er nå runde. Ikonene er forskjellige. Det er en ny font. Folk er ulykkelige. Det nye brukergrensesnittet er blitt rullet ut til både nett- og mobilbrukere. Hvis du bruker Twitter fra nettleseren din, kan du få det gamle Twitter-grensesnittet tilbake med Twitter - Gammelt design. Det er en Chrome-utvidelse som gjenoppretter Twitter-grensesnittet du elsker.

Få det gamle Twitter-grensesnittet tilbake

Installer Twitter Old Design og oppdater Twitter. Det gamle designet kommer tilbake i all sin prakt.

Utvidelsen gjenoppretter Twitter-brukergrensesnittet til den du brukte for bare noen uker siden. Det er for alle som ikke liker den nye skrifttypen, ikonene og kretsene.

Utvidelsen kommer ikke lenger tilbake. Som vi nevnte tidligere, er dette ikke den første store brukergrensesnittet som Twitter har hatt. Det har vært minst to i det siste, men Twitter Old Design returnerer deg til den siste. Det er foreløpig ingen Firefox-tillegg som gjør det samme, men det kan ikke være for langt etter. Det tok Twitter 24 timer å vekke raseri mot sin nye design, og denne utvidelsen ble utviklet like etter.

Dette gjør selvfølgelig ikke så mye hvis du bruker Twitterpå telefonen din. Twitter's nye brukergrensesnitt er lagt til den offisielle iOS- og Android-appene. Kanskje noen vil klone Twitter-appen, gjenopprette den til det gamle brukergrensesnittet og pakke den for Android-brukere, men iOS-brukere er ikke heldige. Appens gamle design er neppe verdt å jailbreaking en iOS-enhet over, og det er ingen garanti for at noen vil utvikle en måte å få det gamle Twitter-grensesnittet tilbake.

Er det ille?

Det er ikke. Det er bare annerledes og folk er motvillige til å endre. Kanskje det ikke ser like bra ut i en stasjonær nettleser, men på mobil er det en forbedring. Font og farge er enklere å lese. Designet ser ut til å ha vært noe samlet på iOS og Android, noe som er en god ting. Du kan nå få tilgang til profilen din og innstillingene dine på samme måte på begge appene. Det er fortsatt forskjeller, men vi klager ikke for mye.

Installer Twitter Old Design fra Chrome Nettbutikk

kommentarer