- - Nokia Xpress er en nettleser for Lumia Windows-telefoner med begrensede dataplaner

Nokia Xpress er en nettleser for Lumia Windows-telefoner med begrensede dataplaner

I motsetning til desktop-motstykket, Internet Explorerer en ganske fin nettleser på Windows Phone (om enn en uten for mange bjeller og fløyter knyttet til den). Som tilfellet er for de fleste smarttelefonapper designet for nettlesing, gir aksjeleseren i WP7 brukerne en sømløs og funksjonsrik nettopplevelse. Dette kan være perfekt hvis du alltid bruker Wi-Fi, eller har en ubegrenset dataplan, men hvis det ikke er tilfelle, er du sikker på å føle behovet for en app som fokuserer mer på datakonservering i stedet for å gi høy kvalitet, prangende bilder til telefonens skjerm. Nokia Xpress er en fersk utgave for Lumia-telefoner, og den har som målfor å gi et surfemiljø som er raskt og bruker minst mulig data gjennom skybasert komprimering. I tillegg til dette kan folk bruke Xpress-appen som en feedleser, siden appen er det Blad delen viser innhold i sin mest datavennlige form (omtrent som en RSS-klient).

Nokia Xpress WP7 hurtigkoblinger
Nokia Xpress WP7 databruk

Litt som Chrome har Xpress en Hurtigkoblinger side, og det er her appen starter når dulansere den for første gang. Til å begynne med er det noen forhåndsdefinerte sider på hurtigkoblingssiden, men når du begynner å bruke appen oftere, vil disse sidene bli erstattet av de du besøker ofte. I likhet med aksjeleseren kan adresser legges inn i URL-linjen nederst. Når en side er lastet opp, vil du imidlertid merke forskjellen mellom Xpress og IE. Nokia-appen laster inn en mye lettere og nedstrippet versjon av nettsider, og dermed fungerer alt raskere.

For å vise den nøyaktige datamengden som er lagret på grunn av bruk av Xpress, kommer appen med en egen meny merket Databruk, hvor du vil kunne se prosentandelen av data lagring gjort av Nokia Xpress. Slår den tellere knappen i denne menyen tar deg til en side som viser detaljert datastatistikk.

Nokia Xpress WP7 Magzine
Nokia Xpress WP7 Magzine Story

Men appen handler ikke alt om datalagring. Xpress vil appellere til alle som leter etter en hyggelig nyhetsleser som støtter varsler. Den håndterer ikke RSS-feeds, men i Magazine-området i appen kan du opprette en egen journal ved å merke historier som interesserer deg. Når tiden går, begynner Xpress å lære om preferansene dine, og begynner å foreslå historier for deg. Du kan legge igjen en historie etter å ha lest forhåndsvisningen, eller gå videre til kildesiden via Vis originalhistorie knapp. Fra appens innstillingsmeny kan du oversette hvilken som helst side til et av ni språk. Hvis du treffer et enkelt ord hvor som helst, kan du se dens definisjon og relaterte Wikipedia- eller Bing-resultater.

Nokia Xpress er i beta for nå, så det er sannsynligå ha noen få feil (selv om vi ikke møtte noen under testingen). Appen er gratis, og er for øyeblikket bare tilgjengelig for Lumia Windows Phone-enheter. Du kan laste ned Xpress ved å søke etter det i Nokia Collection-delen i Windows Phone Store, eller bare trykke på følgende kobling fra Lumia-enheten din.

Last ned Nokia Express til Windows Phone (Bare Lumia)

kommentarer