- - Hvordan beskytte datamaskinen mot USB AutoRun Virus

Hvordan beskytte datamaskinen mot USB AutoRun Virus

Hvis du leser dette innlegget, er det stor sannsynlighet for at du har vært det fast av et Autorun-virus, eller det såkalte autorun.inf-viruset. Det er en type virus som sprer seg ved hjelp avAutorun-funksjonen i Windows. Den beste måten å unngå at du blir sittende fast av Autorun-viruset, er å deaktivere Autorun-funksjonen, men å deaktivere den vil kreve endringer i Windows-registeret. Og hva hvis du vil aktivere Autorun igjen, senere deaktivere den igjen og gjenta denne prosessen ofte?

USB AntiAutorun er et gratis bærbart verktøy designetspesielt for å forhindre Autorun-virus. Det kjører lydløst i systemstatusfeltet, for å deaktivere Autorun-funksjonen høyreklikk på ikonet og velg Handlinger og velg deretter Deaktiver Autorun for alle systemstasjoner alternativ.

Deaktiver autorun for alle stasjoner

For å aktivere Autorun back kan du fjerne merket for dette alternativet igjen, det er så enkelt. Du kan også velge dette verktøyet for å starte automatisk under oppstart og kjøre kommandofilen på flyttbart enhetsvedlegg.

usb anti autorun innstillinger

Egenskaper:

  • 100% rent og bærbart
  • Veldig lavt systemressursforbruk
  • Evne til brede innstillinger (inkludert evne til å kjøre annonsedomene)
  • Mulighet for å gjøre NOEN arbeid med tilkoblet enhet i vedleggets øyeblikk ved hjelp av kommandofilen, definert av brukeren.

Nyt!

kommentarer