- - Slideshow Creator: Lag lysbildeshow med lyd- og overgangseffekter

Slideshow Creator: Lag lysbildeshow med lyd- og overgangseffekter

Presentasjoner av lysbildefremvisningen har blitt ganskemainstream de siste årene. Hvis du går til profesjonelle for å få et lysbildefremvisning laget med musikk fra bilder av en fest eller et bryllup, belaster de deg for en del alvorlige beløp. Med tiden folk bruker på nettsteder med sosiale nettverk, har de blitt hovedportalen for å dele bilder med hverandre. Sosiale nettverkstjenester som Facebook og Google+, og den nå foreldede MySpace og Orkut, har for det meste blitt brukt til en ting - Fotodeling. I disse dager blir bilder av enhver begivenhet, både viktig og uviktig, lastet opp til en persons sosiale konto nesten i sanntid. For noen dager siden dekket vi PhotoPixar, en lysbildefremvisningskaper for Windows som lar deg lage lysbildefremvisning av fotoalbum på få minutter med effekter, lyd og bildetekster. PhotoPixar ba deg imidlertid legge til en bakgrunnsramme eller et bilde for lysbildefremvisningen. Hvis du raskt vil opprette en lysbildefremvisning uten lagt rammer ut av de valgte bildene, sammen med lyd- og overgangseffekter, kan du prøve Bolides Slideshow Creator. Ikke bare er det så brukervennlig, men inneholder også tilstrekkelige alternativer for å lage lysbildefremvisning på et øyeblikk. Les videre for å finne ut mer om applikasjonen.

Søknaden er veldig enkel å jobbe med. Først drar og slipper du de nødvendige bildene for å lage lysbildefremvisning. De blir lagt til under Bilder-fanen tilgjengelig øverst til venstre. Dra og slipp deretter bildene i den nederste delen av grensesnittet. Gjør den samme prosessen for å legge til et lydspor som bakgrunnen til lysbildefremvisningen.

Slideshow Creator (beta)

Det er en lang liste over overganger å velgefra (tilgjengelig fra Overgang-fanen), inkludert Cross Fade, Fade Out deretter In, Wipe Left to Right, Skyv fra Top Let osv. Du kan legge til en overgang til alle bilder eller en egen overgang mellom alle bildene.

Slideshow Creator (beta) _2012-02-24_14-51-23

Du kan lagre filen enten i lysbildefremvisningsformatet av applikasjonen eller som en videofil. Formatene som støttes er AVI, WMV og MKV, med 3 forskjellige kvaliteter tilgjengelige for å lagre lysbildefremvisningen.

Lag video

Slideshow Creator er en utmerket programvare somkjekk skal den. Hvis du har lagret en mengde bilder på Facebook-album eller din lokale disk, er det på tide å glede deg over å se dem i en ganske annen stil. Applikasjonen fungerer på begge 32-biters 64-biters versjoner av Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Testing ble gjort på Windows 7.

Last ned Slideshow Creator

kommentarer