- - hands-on med Microsofts forhåndsvisning av Bing Maps for Windows 8.1

Hands-on med Microsofts forhåndsvisning av Bing Maps for Windows 8.1

For bare noen få år siden var Google Maps denvalg av primær kartleggingstjeneste for stort sett alle internettbrukere, fordi det var det eneste tilgjengelige alternativet som tilbød nok funksjoner til en uslåelig prislapp gratis. Det hele begynte å endre seg da både Apple og Microsoft bestemte seg for å gå inn på arenaen med sine egne kartleggingsprodukter. Selv om det tar mye tid og krefter å kartlegge hele planeten på en effektiv måte, så forblir Googles tilbud fortsatt på topp, men hvis det vi nettopp har sett i Forhåndsvisning av Bing Maps for Windows 8.1 skal tas som et tegn på ting som kommer, alt som snart kan endre seg. Det virker som om Microsoft har jobbet veldig hardt med å forbedre Bing Maps, og selv om de fortsatt har en lang vei å gå for å kartlegge alle de store byene i verden i 3D, er det de hittil har oppnådd, bemerkelsesverdig. Bli med når vi ser nærmere på en forhåndsvisning av fremtiden til Bing Maps.

Som navnet på appen antyder, er det ment detgi brukerne et innblikk i hva Microsoft jobber med for sitt Bing Maps-produkt, snarere enn en endelig utgivelsesversjon av appen. For dette formålet erstatter den ikke den eksisterende Bing Maps-appen. Forhåndsvisningen er også bare tilgjengelig for Windows 8.1.

Forhåndsvisning av Bing-kart vist

Mens appen kommer med mange nye funksjoner somI tillegg til mange anvendelighetsforbedringer for eksisterende, er den viktigste endringen inkludering av fantastiske 3D-kart over flere byer fra Nord-Amerika, Europa og Australia. Du må virkelig se på dem for å se hvor gode og realistiske de er!

Forhåndsvisning av Bing Maps 1

For øyeblikket er 3D-kart over 70 byer tilgjengelige ogmens mange store byer som New York City, London, Paris, Roma, Sydney, Dubai, Tokyo osv. mangler, igjen, er det bare en forhåndsvisning for nå, og Microsoft jobber med å bringe alle store globale byer til blandingen før den endelige utgivelsen.

Forhåndsvisning av Bing Maps 2

For tilgjengelige byer kan du panorere, zoome ogroter kartet sitt i 3D ved hjelp av de praktisk plasserte knappene til venstre, så vel som tastatur og musesnarveier. Det er også en gatevisning som er tilgjengelig for mange steder, slik at du kan utforske stedet som om du stod der.

Forhåndsvisning av Bing Maps 3

Søkefunksjonen fungerer strålende og lar deg gjøre detFinn restauranter, kaffebarer, forretningssteder med mer, komplett med anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere og detaljer om virksomheten. Du kan koble Facebook-kontoen din til appen for å få personlige anmeldelser og anbefalinger.

Forhåndsvisning av Bing Maps 4

Veibeskrivelsesdelen lar deg få sving-for-sving-kjøring, kollektivtransport og veibeskrivelse hvor du enn er på vei.

Forhåndsvisning av Bing Maps 5

Igjen er 3D-bilder av de inkluderte byene og landskapet rundt dem så fantastisk, at du sannsynligvis vil ende opp med å bruke timer på virtuelle turer, og lære mye om stedene mens du er der.

Forhåndsvisning av Bing Maps 6

En annen stor endring er overgangen til en mer nøyaktig, jordbasert kartvisning, i stedet for forrige flat visning.

Forhåndsvisning av Bing Maps 7

Du kan alltid bytte mellom 3D-satellittbasert visning til konvensjonell flat kartvisning ved å bruke knappen til venstre.

Forhåndsvisning av Bing Maps 8

Selv om det fremdeles er langt fra ferdig, tar det for alltidå laste på langsommere forbindelser og mangler mange virkelig viktige byer, har Microsoft bevist med Bing Maps Preview-appen at de kan lage et kartleggingsprodukt som har potensial til ikke bare å konkurrere med Google Maps, men til og med få det til å se datert!

Installer forhåndsvisning av Bing Maps fra Windows Store

kommentarer