- - Hvordan aktivere / deaktivere tilpasningsstyrke i Windows 10

Hvordan aktivere / deaktivere adaptiv lysstyrke i Windows 10

Adaptiv lysstyrke justerer retroaktivtlysstyrken på skjermen i henhold til lyset rundt deg. Det er en av funksjonene på smarttelefonene våre vi tar for gitt. Adaptiv lysstyrke vil dimme eller lysne skjermen i henhold til lyset i omgivelsene dine. Dette sikrer at skjermen verken er for lys eller for mørk uansett hvor du er. Windows 10 har en adaptiv lysstyrkefunksjon som fungerer på bærbare datamaskiner med en omgivelseslyssensor innebygd i seg. Avhengig av strømplanen din, kan adaptiv lysstyrke kanskje ikke aktiveres på systemet ditt. Slik kan du aktivere / deaktivere det.

Åpne de avanserte alternativene for gjeldende kraftplan. For å gjøre det, åpner du Kontrollpanelets desktop-app. Gå til Maskinvare og lyd og velg Strømalternativer.

win10-power-alternativer

Klikk på "Endre planinnstillinger".

win10-power-plan

Og til slutt, klikk på "Endre avanserte strøminnstillinger".

win10-change-power-alternativer

Dette er hva du trenger å gjøre for å komme inn i kraftenAlternativer for den gjeldende aktive kraftplanen. Adaptiv visning administreres her under 'Display' med innstillinger. Utvid det og se etter alternativet 'Aktiver adaptiv lysstyrke'. Aktiver eller deaktiver det her for når systemet ditt har strøm på batteriet eller når det er koblet til.

win10-adaptiv-lysstyrke

Adaptiv skjerm er sannsynligvis veldig nyttig påOverflatetabletter. På bærbare datamaskiner er det nyttig når du må jobbe utendørs og ikke trenger å skru lysstyrken opp manuelt. I begge tilfeller bør Microsoft bare ta et hint fra ethvert smarttelefon-operativsystem som noen gang er utviklet og legge til en enkel tilgang til å bytte et sted i varslingssenteret. Hvis ikke annet, bør brukerne ha muligheten til å bytte veksle ut med en av de eksisterende knappene.

Vi bør sannsynligvis nevne det hvis du ikke serdenne innstillingen på systemet ditt, er det sannsynligvis fordi den bærbare datamaskinen ikke har sensoren som trengs for det. Den ble først introdusert i Windows 8, så hvis du oppgraderte en bærbar PC du kjøpte med Windows 7, er det sannsynlig at den aldri hadde sensoren til å begynne med.

kommentarer