- - Hvordan endre navn på Cortana og endre "Hey Cortana" -frasen i Windows 10

Slik endrer du navn på Cortana og endrer "Hey Cortana" -frasen i Windows 10

Cortana er en av de mer bemerkelsesverdige funksjonenesom ble lagt til i Windows 10. Det har hatt problemer, men samlet sett fungerer det godt nok. Du kan bruke Cortana ved å klikke på søkeknappen på oppgavelinjen, og deretter skrive inn et spørsmål om å snakke det. Microsoft har tatt "Hey Siri" hotword-kommandofunksjonen fra iOS og implementert den for Cortana. Du kan aktivere den talte kommandoen og påkalle Cortana ved å si ‘Hey Cortana’. Hvis du vil ha det litt moro med det, kan du endre det du kaller Cortana og hvordan du påkaller henne ved hjelp av en gratis app som heter MyCortana.

Last ned og kjør MyCortana. UI er ganske grunnleggende; for å konfigurere et nytt navn og setning for Cortana, klikker du på 'Innstillinger' øverst på appens startskjerm.

my-Cortana

Innstillingsskjermen er ganske enkelt en liste over kommandoer for Cortana. Klikk på pluss-knappen for å legge til en ny kommando. Du vil legge til kommandoen og legge den til det nye navnet du vil gi Cortana.

Hvis du for eksempel vil kalle Cortana ‘Jarvis’ og påkalle det via ‘Hei’ -kommandoen, skriver du inn følgende;

"Hey Jarvis"

Hvis du vil påkalle Cortana med en annen kommando, men ikke endre det hun heter, skriver du inn setningen du vil bruke, etterfulgt av Cortanas navn.

'Hallo Cortana'

mycortana konfigurere

Du kan legge til flere setninger for å påkalle Cortana. Når du har konfigurert det nye navnet og uttrykket, minimerer du appen og lar den kjøres i systemstatusfeltet. Du kan nå bruke hvilken som helst av de nye kommandoene for å påkalle Cortana. Vi bør nevne at dette ikke gjør noen endring i hva Cortana heter i søkeinnstillingene.

MyCortana gjør ikke endringer i brukergrensesnittet, bare back-endfunksjonelle. Søket fungerer fortsatt som det gjorde før. Når du har påkalt Cortana med den egendefinerte kommandoen, kan du fortsette og be den om å finne en fil, lagre en påminnelse eller fortelle deg det aktuelle været.

Last ned MyCortana

kommentarer