- - Hva er et Windows 10 Redstone Build

Hva er en Windows 10 Redstone Build

Du har kanskje lest ordet ‘Redstone’ ved siden av aWindows 10 build-navn. Byggnummeret kan endres, men det kalles alltid Redstone av en eller annen grunn. Redstone er et kodeord som Microsoft bruker for Windows 10-bygg som ennå ikke er utgitt. En Windows 10 Redstone-bygning er nettopp det; et innsideoppbygg som ikke har blitt presset til utgivelseskanalen.

Windows 10 Redstone

Siden alle Windows 10 innsidebygg kallesRedstone, du lurer kanskje på hva poenget med det hele er. Det er tydelig at Microsoft ikke lenger jobber med Windows 7 eller 8, så noen bygg, uavhengig av navn, vil være for Windows 10.

Microsoft gir sine bygg et navn; det gjordedet samme for Windows 7, og det gjør det for Windows 10, men navnet 'Redstone' betegner også noe annet; funksjonen rulles ut. En Redstone-bygning er også ledsaget av et tall, en mye mindre enn de som er gitt til bygningene. For eksempel hører bygninger til Redstone 3, eller Redstone 4, eller Redstone 5.

Mange forskjellige bygg blir gruppert underRedstone 3. Redstone 3 representerer den endelige bygningen som ble gjort tilgjengelig som Fall Creators Update. Redstone 4 omfatter bygg og funksjoner som vil bli rullet ut i våren skaperoppdatering. Og Redstone 5 skal rulle ut i oktober 2018.

Hvorfor dette betyr noe

Hvis du ikke bryr deg mye om de nye funksjonene som blir lagt til Windows 10, er denne informasjonen ingen nytte for deg.

Hvis du følger med på de nye funksjonene som erkommer til å bli lagt til Windows 10, uansett om du er en del av Insider-programmet eller ikke, vil du vite når en bestemt funksjon vil være tilgjengelig på utgivelseskanalen. Vi bør nevne at funksjonene sannsynligvis kommer til å leveres med en viss bygning. Imidlertid, hvis Microsoft ikke stryker kinkene ut i tide, kan de bli presset til neste store utgivelse. Redstone-byggetallet gir oss et stort sett nøyaktig estimat, men ingenting er satt i stein.

Hver nye innside-bygning som Microsoft kunngjørpå bloggen er ledsaget av hvilken Redstone bygger den vil være en del av. Dette forteller deg hvor lenge du må vente på funksjonen, men også når det er sannsynlig at den neste større funksjonsoppdateringen vil falle. Hvis Microsoft sender en bygg som er planlagt til neste Redstone-bygg, er det rimelig å anta at en større funksjonsoppdatering kommer.

Spring Creators Update aka Redstone 4 er bare noen dager fra den blir sluppet til stabilkanalen. Microsoft slipper allerede Redstone 5, dvs. RS5 bygger for brukere på Skip Ahead og the Fast ring.

kommentarer