- - Hvordan aktivere Chromecast-støtte i Chromium Edge på Windows 10

Slik aktiverer du Chromecast-støtte i Chromium Edge på Windows 10

Den nye Chromium Edge-nettleseren er basert påChromium og det vil være en grunn til at den har alle funksjoner som Chrome-nettleseren har. Det stemmer ikke helt. Hvis du kjører Chromium Edge beta, bør du vite at den ikke kan sendes til Chromecast. Funksjonen ser ut til å være deaktivert, men du kan enkelt aktivere Chromecast-støtte i Chromium Edge ved å bytte to flagg.

Sett opp Chromecast

Forsikre deg om at Chromecast er konfigurert. Hvis du har en oppdatering i påvente, må du installere den først. Forsikre deg om at Chromecast er koblet til det samme nettverket som Windows 10-PCen din er på.

Aktiver Chromecast-støtte

Åpne Chromium Edge og skriv følgende i URL-linjen;

edge://flags

Siden som åpnes vil minne veldig om flagg-siden i Chrome fordi det er det den egentlig er. Bruk søkefeltet og se etter følgende flagg;

#load-media-router-component-extension

Åpne rullegardinmenyen ved siden av, og velg alternativet Aktivert. Neste, se etter følgende flagg;

#views-cast-dialog

Åpne rullegardinmenyen ved siden av den og velg Deaktivert fra menyen. Etter å ha endret verdien på begge flaggene, start Edge på nytt, og du kan starte casting til Chromecast.

Casting fra Edge

I Edge klikker du på knappen for flere alternativer øversttil høyre og fra menyen gå til Flere verktøy> Cast til enhet. Du vil se Chromecast-ikonet vises ved siden av URL-linjen, og en popup-vindu åpnes. Velg enheten din fra popup-vinduet, og du vil kunne caste fanen fra den.

Alternativet Cast til enhet vil alltid være tilgjengelig i menyen, men hvis du ikke aktiverer og deaktiverer flaggene som er nevnt før, vil Edge ikke kunne finne enheten.

Den eldre versjonen av Edge var begrenset til hvaWindows 10 kan gjøre. Windows 10 har egen Miracast-støtte, men den støtter ikke Chromecast, og det er grunnen til at Edge ikke kunne kaste til den. Chromium Edge har ikke lenger den begrensningen, så hvis du har enheten liggende, kan du bruke den med beta-versjonen av Edge.

Å bytte flagg i Chromium Edge vil gi degmer eller mindre den samme opplevelsen som du får når du spiller fra Chrome. Du vil kunne caste videoer direkte fra YouTube, og du kan også caste en fane fra hurtigmenyen. Når det gjelder casting-opplevelsen, skal den være mer eller mindre den samme som du får i Chrome.

kommentarer