- - Ako vybrať, ktoré prepínače sa zobrazia v rýchlych nastaveniach v systéme Android 7.0

Ako vybrať, ktoré prepínače sa zobrazia v rýchlych nastaveniach v systéme Android 7.0

Android 6.Na paneli upozornení zaviedla spoločnosť 0 užitočné malé dlaždice, ktoré používateľom umožňovali prístup a prepínali často používané nastavenia. Pretože panel upozornení je prístupný z ľubovoľnej aplikácie, je pre tieto dlaždice veľmi pohodlný prístup. V systéme Android 7.0 bola rovnaká funkcia mierne vylepšená, takže môžete pristupovať k piatim z týchto dlaždíc bez toho, aby ste museli celý panel oznámení ťahať dole. Predtým ste museli panel úplne otvoriť, aby ste mali prístup k dlaždiciam, a zvyčajne to znamenali dve gestá; jeden otvorí panel oznámení a druhý rozbalí panel. Prístup k rýchlym nastaveniam je ľahší, ale je tu iba miesto pre päť dlaždíc. Tu je návod, ako môžete zmeniť ich poradie a nechať si ich zobraziť v rýchlych nastaveniach.

Panel Rýchle nastavenia sa zobrazuje na snímke obrazovky vľavo, zatiaľ čo celý zoznam dlaždíc, ktoré dostanete na paneli upozornení, sa zobrazuje na snímke obrazovky vpravo.

Ak chcete získať prístup k rýchlym nastaveniam, stačí otvoriť panel upozornení iba malým rýchlym pohybom. Ak chcete získať prístup k celému panelu, musíte ho rozbaliť potiahnutím panelu oznámení.

rýchle nastavenie systému Android 7
oznámenia panel dlaždice android 7

Ak chcete zmeniť, ktoré prepínače sa zobrazia v Rýchlom nastavení,otvorte panel upozornení a potiahnite ho nadol, aby ste mali prístup k dlaždiciam. Klepnite na tlačidlo Upraviť vpravo dole. Sekcia dlaždíc sa rozbalí a zobrazí ďalšie dlaždice, ktoré je možné pridať, ale to nie je to, čo musíte urobiť.

Keď ste v režime úprav, môžete zmeniť usporiadaniedlaždice však chcete. Prvých päť dlaždíc, ktoré sa objavia na prvej stránke panela upozornení, sú tie, ktoré sa zobrazujú v Rýchlom nastavení. Ak potrebujete dlaždicu orientácie obrazovky ako prvú v rýchlych nastaveniach, jednoducho ju presuňte myšou tak, aby sa zobrazila vľavo hore. Opakujte pre päť najčastejšie používaných prepínačov a ukončite režim úprav. To je všetko.

Komentáre