- - Urýchlite OpenOffice jednoduchým vylepšením pamäte

Urýchlite OpenOffice jednoduchým vylepšením pamäte

Ak ste používateľom systému Linux, potom najlepší k dispozíciinatívnym nástrojom na spracovanie textu alebo dokumentov je OpenOffice. Funguje to skvele a v priebehu rokov uspokojil potreby profesionálov v odbore, umožňuje vidieť niektoré skvelé vylepšenia, ktoré môžete použiť.

Ak má váš systém dostatok zdrojov, potom vynemusí mať problémy s používaním OpenOffice. Ale na počítači s obmedzenými zdrojmi budete pravdepodobne cítiť mierne oneskorenia pri jeho spustení, to však môžete opraviť vyladením využívania pamäte.

Najprv otvorte OpenOffice a choďte na Nástroje> Možnosti, Teraz kliknite na ikonu Pamäť kategória umiestnená v ľavom bočnom paneli.

Môžete zmeniť predvolené hodnoty dostupných parametrov, aby ste vyladili spotrebu pamäte OpenOffice. Niektoré z odporúčaných vylepšení sú na zníženie Počet krokov, Zväčšiť grafickú vyrovnávaciu pamäť pre Windows 7 Použite pre OpenOffice.org, Zvýšenie Pamäť na objekta zrušte začiarknutie políčka Použite runtime prostredie Java, Neexistuje žiadne magické číslo, takže budete musieť experimentovať tu a udržať nastavenie, ktoré najlepšie vyhovuje. Užite si to!

Komentáre