- - Ako zakoreniť Motorola Photon 4G bez doku [Sprievodca]

Ako rootovať Motorola Photon 4G bez doku [Sprievodca]

Telefón Motorola Photon 4G Android bol zakorenenýv priebehu niekoľkých hodín od vydania, ale požiadavka na získanie doku 100 dolárov bola niečo, čo si každý nemohol zvoliť. Edgan, člen XDA, však vydal metódu zakorenenia, ktorá vôbec nevyžaduje dok. Táto metóda je jednoduchá a vyžaduje si len určité pracovné znalosti príkazového riadka ADB, aby ste to dosiahli.

Toto sú podrobné pokyny na zakorenenie vášho telefónu Motorola Photon 4G bez doku alebo dokonca počítača.

aktualizácia: V minulosti metóda používala ADB, ale vyžadovala sasúbory už v sprievodcovi pôvodnou metódou neboli k dispozícii. Našťastie to isté by sa dalo urobiť aj bez ADB pomocou terminálového emulátora. Sprievodcu sme aktualizovali, aby to robil cez emulátor terminálu (pomocou rovnakého koreňového súboru a rovnakých príkazov).

Zrieknutie: Pred vyskúšaním tohto hacku sa uistite, že máte bohaté skúsenosti s rootovaním, hackovaním a blikaním. AddictiveTips nezodpovedá, ak skončíte poškodením zariadenia

  1. Prvým krokom je stiahnutie súboru Photon Torpedo Tar odtiaľto a jeho uloženie na plochu.
    root-fotón-4G
  2. Teraz si stiahnite ovládače Motorola Photon 4G [32 bit, 64 bit] a nainštalujte ich do svojho počítača, ak ste tak ešte neurobili.
  3. Po dokončení pripojte telefón k počítaču a skopírujte súbor Tar do koreňového úložiska telefónu.
  4. Teraz nainštalujte aplikáciu SuperUser z Obchodu Play aj z terminálového emulátora.
  5. Spustite terminálový emulátor na telefóne a postupne napíšte nasledujúce príkazy, kým jeden neskončí, kým začnete druhý:
    cd sdcard
    cp photon-torpedo.tar /data/tmp
    cd /data/tmp
    chmod 777 photon-torpedo.tar
    /bin/tar xf photon-torpedo.tar
    ./photon-torpedo.sh
    ./install-su.sh

A je to! Teraz máte root na svojom Photon 4G bez potreby doku. V prípade, že sa stretnete s nejakými problémami alebo tieto príkazy ADB pre vás nefungujú, buď sa obráťte na oficiálne vlákno XDA uverejnené tu na podporu, alebo si tu prečítajte Stručný príspevok pre mobilné príručky. Celý kredit za tento tutoriál patrí spoločnosti Edgan v XDA a Brief Mobile.

Komentáre