- - Ako prehrať obrázkovú prezentáciu v Chromecaste

Ako prehrať obrázkovú prezentáciu v Chromecaste

Chromecast sa väčšinou používa na streamovaniemédiá a väčšina aplikácií je vytvorená s ohľadom na tento konkrétny účel. Chromecast je nástroj, ktorý môžete použiť na premenu obyčajnej televízie na niečo viac než len na obrazovku, napríklad na nástenku, ktorá je dobre viditeľná a ktorú je možné aktualizovať zasunutím nového obrázka na ňu. Prezentácia je tu operatívne slovo a vy sa môžete hrať na vysielanie dôležitých informácií alebo len niečo tak jednoduchého, ako sa cyklicky obracia ponuka jedál na veľkú obrazovku. Takto to môžete urobiť buď pomocou telefónu a počítača alebo bez použitia čohokoľvek iného ako samotného Chromecastu.

Prenášajte prezentáciu bez telefónu a pracovnej plochy

Ak nemáte náhradný telefón alebo stolný počítačmôžete odovzdávať fotografie do svojho zariadenia Chromecast, bez možnosti. Ak to chcete dosiahnuť, musíte si Chromecast a v aplikácii Chromecast prihlásiť do svojho účtu Google. Chromecast vám umožňuje zvoliť, ktoré fotografie sa budú zobrazovať ako „pozadie“. Jednoducho si vytvorte nové album vo Fotkách Google a vyberte ho v aplikácii Chromecast ako zdroj pre obrázky pozadia. Vypnite všetky ostatné zdroje a Chromecast bude prechádzať iba fotografiami v albume. Urobí to všetko vo svojom nečinnom, nepoužitom režime.

Chromecast-backddrop
mapu-fotky-allbum-select

Prenášajte prezentáciu z telefónu a počítača

Ak chcete začať a prenášať prezentáciu fotografií z vášhoiPhone, potrebujete aplikáciu s názvom Photo Video Cast. Nielenže si môžete vybrať album, z ktorého sa budú prenášať fotografie, ale tiež vám umožní prispôsobiť interval obnovenia. Používatelia Androidu, ktorí majú natívnu podporu pre Chromecast, môžu používať predvolenú aplikáciu Fotografie. Ak pre Chromecast nemáte natívnu podporu, vyskúšajte aplikáciu CastonTV Free.

foto-video-cast
android-fotky-app

Nainštalujte softvér Photo Video Cast z obchodu App Store

Nainštalujte si CastonTV zadarmo z Obchodu Google Play

Pre používateľov počítačov budete potrebovať kombináciudve rozšírenia prehliadača Chrome; rozšírenie Google Cast a prezentácia na celú obrazovku. Pomocou rozšírenia prezentácie vyberte obrázky a spustite prezentáciu na karte Chrome a odovzdajte ju pomocou rozšírenia Google Cast.

Prezentácia na celú obrazovku

Nainštalujte prezentáciu na celú obrazovku z Internetového obchodu Chrome

Tu je použitie Chromecastu pre niečo iné ako sledovanie Netflixu.

Komentáre