- - Získajte integráciu Evernote do Gmailu pomocou Powerbot pre prehliadače Chrome a Firefox

Získajte integráciu Evernote do Gmailu pomocou aplikácie Powerbot pre prehliadače Chrome a Firefox

Gmail je vynikajúcou e-mailovou službou, nielenkvôli svojej rýchlosti, ale tiež preto, že nám pomáha udržiavať poriadok. Evernote je rovnako vynikajúca služba, ktorá vám pomáha zaznamenávať dôležité veci a pristupovať k nim odkiaľkoľvek. Predstavte si, že by sa mohli pripojiť Gmail a Evernote. Powerbot pre Gmail je rozšírenie pre prehliadač Chrome a doplnok pre prehliadač ChromeFirefox to len robí. Umožňuje vám vkladať poznámky alebo zápisníky z Evernote do e-mailu z webového rozhrania Gmailu a ukladať e-mailové vlákna, vrátane príloh a všetkých, do notebooku v Evernote. Notebooky / poznámky, ktoré pridáte do e-mailu, sa stanú verejnými, aby ich mohol zobraziť váš príjemca. Keď do rozhrania služby Gmail pridáte vlákno e-mailu do rozhrania Evernote, umožní vám to pred uložením pridať značky a komentáre. Po uložení bude rozšírenie naznačovať, kde bola správa uložená v službe Evernote, a tiež vám dá možnosť ju tam zobraziť.

Ak chcete začať používať aplikáciu Powerbot pre Gmail, musíte ísťprostredníctvom procesu nastavenia v troch krokoch. Ak ste prihlásení do služieb Gmail a Evernote, nemalo by to trvať dlho; autorizujete svoje účty iba na pripojenie k rozšíreniu.

Krok 2 aplikácie Powerbot pre Gmail

Po schválení rozšírenia prejdite na kartu Gmail. Ak chcete napísať novú správu, otvorte novú správu a vedľa odkazu na vloženú pozvánku sa zobrazí odkaz Vložiť poznámku / poznámku Evernote.

Doplnok Powerbot pre Gmail

Kliknite na odkaz az zobrazeného okna,budete si môcť prezerať svoje notebooky Evernote. Naraz môžete vybrať iba jeden zápisník; jednoducho vyberte jednu a kliknite na „Vložiť poznámku“ alebo vyberte jednu z poznámok v nej a vyberte „Vložiť poznámku“. Rozšírenie pridá odkaz do notebooku v e-maile a váš príjemca ho bude môcť zobraziť bez ohľadu na to, či má účet Evernote alebo nie.

Doplnok Powerbot pre Gmail od Evernote

Keď otvoríte vlákno e-mailu, vedľa tlačidla Odpovedať sa zobrazí tlačidlo Odoslať do Evernote. Kliknutím naň odošlete celý e-mail spoločnosti Evernote.

Powerbot pre Gmail poslať

Môžete upraviť názov poznámky, vybrať, do ktorého zápisníka sa uloží, a pridať značky a komentáre.

Powerbot pre Gmail odosielajte Evernote

Powerbot pre Gmail je možno najlepším spôsobomprepojiť tieto dve služby. Pre niektorých nemusí byť vkladanie poznámkového bloku Evernote do e-mailu také užitočné, ako by bolo možné zálohovať dôležitý e-mail na Evernote. Skvelá vec programu Powerbot pre Gmail je, že vám umožňuje usporiadať e-mail, ktorý posielate spoločnosti Evernote, bez toho, aby ste opustili rozhranie Gmail, a pre najodhodlanejších odkladateľov je to vynikajúca funkcia. Jedinou funkciou, ktorá odišla, je to, že z rozšírenia nemôžete vytvoriť nový zápisník, ale aj bez neho je pre používateľov týchto dvoch služieb nevyhnutnosťou program Powerbot for Gmail.

Nainštalujte program Powerbot pre Gmail z Internetového obchodu Chrome

Nainštalujte program Powerbot pre Gmail pre Firefox

Komentáre