- - Ako povoliť / zakázať Aero Snap vo Windows 7

Ako povoliť / zakázať Aero Snap vo Windows 7

Páči sa mi to predošlá verzia Windows, Windows 7 prichádzajú estetickypríjemné grafické užívateľské rozhranie a štýl tém s názvom Windows Aero, ktorý nielen uľahčuje správu viacerých okien na obrazovke, ale tiež pomáha používateľom ľahko prechádzať medzi otvorené okno, pohľad živý náhľad miniatúry aktívnych aplikácií atď. Jednou z funkcií systému Windows Aero je Aero Snap, ktorý je zodpovedný za prichytenie aktívnych okien k okrajom obrazovky. Ak sa vám nepáči funkcia Aero Snap v systéme Windows 7 alebo máte pocit, že je nudný alebo zbytočný, vypnite ho pomocou nasledujúcich krokov.

Kliknutím na Štart> Ovládací panel otvorte Ovládací panel systému Windows 7, teraz z ponuky Zobraziť podľa pokles vyberte možnosť Veľké ikony.

veľké ikony

Teraz si vyberte Centrum jednoduchého prístupu.

Jednoduchosť prístupu

kliknite Uľahčite sústredenie sa na úlohy odkaz nachádzajúci sa takmer v spodnej časti centra uľahčenia prístupu.

Jednoduchosť prístupu

check Pri premiestnení na okraj obrazovky zabráňte automatickému usporiadaniu okien vypnite funkciu Aero Snap. Môžeš zrušte zaškrtnutie to znova povoliť.

Povoliť funkciu Aero Snap

Kliknutím na tlačidlo Použiť dokončite konfiguráciu. Ak si chcete prečítať ďalšie informácie o funkcii Aero Snap, prejdite sem. Užite si to!

Komentáre