- - Outlook 2010: Test automatisk e-mail-konfiguration

Outlook 2010: Test automatisk e-mail-konfiguration

Outlook 2010 indeholder nogle funktioner, der ervanskelige at bruge eller forstå af begyndere, og det er derfor, de skjules af Outlook Dev - teamet. I dette indlæg vil vi udforske to nye funktioner leveret af Outlook 2010, som ikke er meget synlige: Forbindelsesstatus og Test e-mail AutoConfiguration er til visning af forbindelsesstatus og testhenholdsvis e-mail-protokol- og serverkonfiguration. Forbindelsesstatus er en funktion, der verificerer den aktuelle status for forbindelsen med e-mail-kontoservere, og informerer brugerne om de problemer, de måtte opstå, mens de synkroniserer mail-mapperne.

Test e-mail AutoConfiguration på den andenhånd, udfør et antal test for at kontrollere, om e-mail-konti er korrekt konfigureret eller ej. Selvom du ikke behøver at teste konfigurationen ofte, kan det hjælpe dig i situationer, hvor Outlook undlader at synkronisere mail-mapperne og går offline uden at kaste nogen undtagelser. Forbindelsesstatus og auto-konfiguration af test-e-mail er grundlæggende udviklet til at teste forbindelse med MS Exchange Server. Du kan dog bruge dem med både POP3- og IMAP-postkonti.

Start Outlook 2010, hold Ctrl-tasten nede og højreklik på Outlook-systembakkeikonet. Du vil se to nye indstillinger i genvejsmenuen, dvs. Forbindelsesstatus og test e-mail-automatisk konfiguration.

tryk på ctrl 1

Klik Test e-mail AutoConfiguration for at verificere og kontrollere e-mail-serverenkonfiguration. Selvom vi tidligere har nævnt, at Microsoft Exchange-integration foretrækkes, kan du også tjekke konfigurationsdetaljerne for den IMAP-konto, du bruger. Ved klik vil det føre dig til Test e-mail AutoConfiguration Dialogen. Klik Prøve for at starte konfigurationsindstillingstesten. Hvis felterne E-mail-adresse og adgangskode er tomme, skal du indtaste dine e-mail-kontooplysninger og derefter klikke på knappen Test.

test e-mail

Under test kan du også se den detaljerede log for hver proces ved at skifte til Log fane. Klik på for at få vist den komplette XML-fil XML fane.

log

Når testen er afsluttet, kan du se resultaterne for den valgte IMAP-konto. Det viser dig de komplette detaljer om kontoen som Protokol, server, port, login navn, SSL (aktiveret) osv.

afsluttet

Nu, hvis din konto er korrekt konfigureret med Microsoft Exchange Server 2007/2010, kan du bruge Forbindelsesstatus funktion. Klik bare på det for at få vist Microsoft Exchange-forbindelsesstatus dialog, skal du først oprette forbindelse ved at klikke på Tilslut / Tilslut knap. Det viser oplysningerne som; Servernavn, Type interface, etc.

forbindelsesindstilling

Du kan også tjekke en anden skjult funktion i Outlook 2010 til forudgående søgning, kaldet Query Builder.

Kommentarer