- - Sådan eksporteres din Netflix-overvågningsliste i Firefox

Sådan eksporteres din Netflix-overvågningsliste i Firefox

Du kan dele din Netflix-konto med flerefolk, hvis du har den rigtige abonnementsplan. Der er support til flere profiler og en dedikeret børneprofil, som du kan bruge forældrekontrol på. Selvom det er let at dele en Netflix-konto, er det ikke så let at dele din overvågningsliste. Netflix-liste eksportør er en Firefox-tilføjelse, der giver dig mulighed for at eksportere din Netflix-overvågningsliste. Din overvågningsliste opretholdes af Netflix, så den er allerede der. Alt hvad du behøver er denne tilføjelse for at eksportere den i almindelig tekstformat.

Netflix-overvågningslisten er en liste over shows, du har til hensigt at se, ikke viser, at du allerede har set. Det er listen overvågede, og denne tilføjelse kan desværre ikke eksportere den.

Eksporter din Netflix-overvågningsliste

Denne tilføjelse skal fungere, uanset om du bruger enVPN til Netflix eller ej. Hvis nogle shows ikke vises på din overvågningsliste, skal du sørge for, at din VPN kører. Hvis Netflix finder det forkerte område, kan det vælge at skjule et show, selvom det er på din overvågningsliste.

Download Netflix List Exporter. Besøg Netflix, og log ind. Vælg den profil, du vil eksportere overvågningslisten fra. Gå til fanen Min liste øverst, så ser du en 'Kopier liste' -knap ved siden af. Klik på knappen.

Netflix List Exporter kopierer navnet påvises på din liste til dit udklipsholder. Det er en temmelig grundlæggende måde at kopiere listen på, men den er enkel for den gennemsnitlige bruger, så vi ikke kan klage. Når du klikker på Copy List, skal du åbne Notepad og bruge Ctrl + V-tastaturgenvejen til at eksportere listen over shows og film, du vil se senere. Det er op til dig at beslutte, hvordan du deler det.

Hvis du ikke bruger Firefox, kan du skifte tildet i et par minutter for at eksportere din liste. Tilføjelsen er ikke noget, du vil bruge i rutinen. Hver gang du opdaterer din liste over shows, du kan se, og har brug for at eksportere dem, kan du bruge Firefox med denne tilføjelse.

Netflix List Exporter er stor, men den kan stånogle forbedringer, dvs. støtte flere lister. Den ene liste, den kunne tilføje support til, er listen over shows og film, som en bruger allerede har set. Det er underligt, at Netflix ikke lader dig anbefale shows til andre profiler, der er konfigureret under den samme konto. Det er en fantastisk måde for brugere at dele, hvad de ser, og for Netflix at få flere mennesker til at se et show.

Kommentarer