- - Sådan testes Anti-Keylogger-værktøjer i Windows

Sådan testes Anti-Keylogger-værktøjer i Windows

Mange vira, spywares og trojanere, der inficererdin computer indeholder Keylogger-funktionaliteter. Hvilket betyder, at alt det, du skriver, er logget af dem og videresendes til spammere og hackere, der derefter kan stjæle dine fortrolige oplysninger, såsom kreditkort, personnummer osv.

Hvis du arbejder i en bank eller anden følsomvirksomhedsfelt er der 95% chance for, at anti-keylogger-software er installeret på din computer. Sådan software forhindrer keyloggers i at logge hvert tastetryk og dermed holde alle fortrolige oplysninger sikre. Men vent, der er ikke kun en måde at logge tastetryk på, der er faktisk forskellige skjulte måder at overvåge dit tastatur på. Så hvordan præcist ville du vide, at anti-keylogger-softwaren, der er installeret på din computer af virksomhedspersonalet, faktisk fungerer imod alle sådanne keylogging-metoder?

AKLT (Anti-Keylogger Tester) er en gratis bærbarværktøj til Windows, der tester, om anti-keylogger-værktøjerne, der er installeret på din computer, faktisk fungerer. Kør bare værktøjet, og det vil vise syv forskellige metoder til keylogging: GetKeyState, GetAsyncKeyState, DirectX, GetKeyboardState, LowLevel Keyboard Hook, JournalRecord Hook og GetRawInputData.

anti-keylogger tester hoved

Vælg en metode, du vil teste ogbegynde at skrive noget i din webbrowser. Hvis der trykkes på et tastetryk, betyder det, at anti-keylogger-softwaren, der er installeret på din computer, er en ubrugelig crap, og du er nødt til at købe en god. Hvis der ikke opfanges et tastetryk, betyder det, at anti-keylogger faktisk fungerer, og din computer er sikker mod alle typer keyloggers.

tastetryk opfanget af anti-keylogger software

En anden almindelig måde, keyloggers arbejde er at tageskærmbillede af dit computerskrivebord efter hvert specificerede sekund. Mest almindelige anti-keylogger-software er rolig for at give anti-screenshot funktionalitet. Der er 2 skærmbilledeindstillinger, der er indbygget i AKLT, kontroller dem en efter en for at se, om de fungerer.

Bemærk: Hvis du tester det på din pc, alt sammentastetryk registreres. Gå ikke i panik, da det er helt normalt. Hvis du bruger en god antivirus-software, og din Windows er opdateret, er der meget mindre eller ingen chance for, at en keylogging trojan inficerer din computer.

Dette værktøj fungerer på alle versioner af Windows og understøtter også 64-bit OS. God fornøjelse!

Kommentarer