- - Hvordan slå av sikkermodus i Android

Slik slår du av sikkermodus i Android

Desktop-operativsystemer har en sikker modusdu kan starte på. Hvis datamaskinen din oppfører seg, er det best å starte den opp i sikker modus og feilsøke den. Android har en lignende sikker modus. Du kan slå på sikkermodus for å feilsøke en app som forårsaker problemer. I motsetning til sikker modus på et stasjonært operativsystem, deaktiverer ikke sikker modus på Android ting som WiFi og andre radiobrytere på enheten din. Sikkermodus deaktiverer noen få standardapper som Health-appen og alle tredjepartsapper. Slik kan du sette enheten din i sikker modus og hvordan du slår av sikker modus i Android.

Slå på sikkermodus i Android

Metoden for å slå på sikker modus er forskjellig fraenhet til enhet. På de fleste enheter, spesielt de som kjører med Android, som Nexus 6P, vil denne metoden fungere. Vi antar at telefonen din allerede er på. Hvis ikke, slå den på.

Hold inne strømknappen til ‘Slå av’alternativet vises. Disse alternativene kan variere avhengig av Android-versjonen din. Vi er egentlig bare opptatt av alternativet 'Slå av'. Trykk og hold den. En melding vises på skjermen din som sier "Start på nytt til sikker modus". Trykk på ‘Ok’ og vent til telefonen skal starte på nytt.

Hvis du ikke eier en enhet med Android, kan prosessen for å slå på sikker modus være litt annerledes. Hvis denne metoden ikke fungerer, kan du prøve dette.

Slå av enheten og slå den på igjenmen ikke slipp strømknappen. Vent til du ser startlogoen. Slipp strømknappen og hold Volum ned-knappen. Hold den inne til telefonen starter på nytt. Når den gjør det, vil den være i sikker modus.

Når en enhet er i sikker modus, er det et "Safe mode" vannmerke nederst til venstre på skjermen.

Slå av sikker modus i Android

Det er utrolig enkelt å slå av sikker modusAndroid. Det er ingen brukergrensesnitt for det. Alt du trenger å gjøre er å slå telefonen av og slå den på igjen. Forutsatt at telefonen din var i sikker modus når du slo den av, og slå den på vil starte telefonen i normal modus.

Det er alt som trengs for å slå av sikker modusAndroid. Dette fungerer uansett hvilken enhet eller Android-versjon du har på telefonen. Når du slår av sikker modus, forsvinner vannmerket 'Safe mode' nederst til venstre på skjermen.

kommentarer