- – Søk og sorter YouTube-kommentarer og fjern søppelpost [Chrome]

Søk og sorter YouTube kommentarer og fjern spam [Chrome]

YouTube Comment Retriever er en utvidelse for Chrome som siler gjennom tusenvis av kommentarer på YouTube-videoer og gir deg kommentarer du er interessert i. Det fungerer ved å fjerne spam og annet irrelevant innhold fra kommentarene. De utvidelsen er også svært konfigurerbar, og er enmå for både produsenter og vanlige brukere av YouTube. Med den vil brukere kunne blokkere uønsket innhold og spam. Søkefunksjonen er ganske nyttig og lar deg filtrere kommentarer. Dessuten kan utvidelsen tilpasses i henhold til dine preferanser ved å endre maksimalt antall sider som skal lastes, maksimalt antall kommentarer som skal vises, bredde på panelalternativer og mer fra innstillingene.

Mens du ser på en video på YouTube, klikker duknappen i verktøylinjen for å vise kommentarer i et popup-vindu. Ved starten vil popup-vinduet vises den omtrentlige ventetiden for kommentarene å laste. Utvidelsen fungerer problemfritt og er i stand til å vise tusenvis av kommentarer. Popup-vinduet viser deg også informasjon om antall sider lastet og kategorien de er sortert etter. Dessuten kan brukere skrive inn et søk i søkefeltet og filtrere kommentarer deretter. En annen fordel med utvidelsen er at brukere kan se videoen og se kommentarer samtidig, uten å måtte rulle nedover siden.

pop-up

De Konfigurasjonsinnstillinger for YouTube Comment Retriever lar deg endre Maks. sider å laste, Maks kommentarer å vise og Bredde på panel. Brukere kan også aktivere eller deaktivere Uvurderte kommentarer og sorter kommentarer etter Høyeste vurdering, mest omstridte, laveste vurdering og Senest.

Alternativer for YouTube Comment Retriever

YouTube Comment Retriever er en ganske glattutvidelse som lar deg se relevante kommentarer og fjerner spam som finnes i kommentarer under YouTube-videoer. Med den kan du forbedre seeropplevelsen din på YouTube-videoer og nyte tilbakemeldinger fra andre brukere.

Installer YouTube Comment Retriever for Google Chrome

kommentarer