- - Povoliť automatické opakovanie videí v oficiálnej aplikácii YouTube pre iPhone

Povoľte automatické opakovanie videí v oficiálnej aplikácii YouTube pre iPhone

Nepretržité prehrávanie a automatické opakovanievideá sú funkcie, ktoré sú na YouTube populárne na všetkých platformách. Samotná služba stále túto funkciu v predvolenom nastavení nenabízí, ale videli sme niekoľko riešení problému od tretej strany. YouTurn for Chrome umožňuje používateľom vkladať videá do svojho webového prehliadača automaticky, ale ak na svojom iPhone používate službu YouTube, neexistuje veľa alternatív, ktoré by to dokázali. Ak však máte k dispozícii zločinné zariadenie, nie je možné vyriešiť veľa problémov. iYoutubeReplay pridáva do spoločnosti Google funkciu prehrávaniaoficiálna aplikácia YouTube pre iPhone, čo znamená, že do zariadenia nemusíte inštalovať celú aplikáciu len preto, že oficiálnemu klientovi chýba jediná funkcia. Je pravda, že vyladenie je v plienkach a neponúka príliš veľkú kontrolu nad funkciou, ktorú ponúka, ale to je určite lepšie ako mať „opakované prehrávanie“ videa.

iYoutubeReplay Cydia
Nastavenia prehrávania iYoutube

iYoutubeReplay je k dispozícii v repozitári BigBossv obchode Cydia a nemusíte tráviť nič, aby ste naň dali ruky. Po inštalácii je možné vyladenie ovládať pomocou ponuky, ktorú pridáva do aplikácie Nastavenia akcií. Toto menu má iba jeden prepínač, ktorý - celkom predvídateľne - nerobí nič viac, ako nechať povoliť alebo zakázať vyladenie.

Po povolení iYoutubeReplay stačí spustiťoficiálnu aplikáciu YouTube, ktorá ju uvidí v akcii. Vylepšením v aplikácii nedošlo k žiadnej viditeľnej zmene a do novej funkcie sa dá zahrnúť iba vtedy, keď ste pozerali celé video. Vždy, keď video skončí v aplikácii YouTube, vyladenie reštartuje prehrávanie od začiatku. Toto automatické prehrávanie bude prebiehať dovtedy, kým sa ručne neodstránite od videa. Podľa našich skúseností sa video musí načítať znova, aj keď ste ho videli hneď na začiatku.

Pre túto chvíľu to nie je skutočne výhodnéiYoutubeReplay, pretože musíte prepínať medzi aplikáciou YouTube a ponukou vyladenia, kedykoľvek potrebujete obnoviť normálny stav aplikácie. V budúcnosti však vývojár sľúbil vylepšiť veci zmenou spôsobu úplného fungovania iYoutubeReplay. Budúce aktualizácie vyladenia pridajú prepínač v aplikácii YouTube, takže môžete zmeniť režim činnosti aplikácie pre každé video zvlášť.

Takže ak existuje video, ktoré sa vám na YouTube naozaj páči, toto vyladenie je pravdepodobne pre vás; v opačnom prípade môže byť lepší nápad čakať na ďalšiu aktualizáciu.

Komentáre