- - FormatMatch fjerner formatering fra tekst, der er kopieret til udklipsholder [Mac]

FormatMatch fjerner formatering fra tekst, der er kopieret til udklipsholder [Mac]

Kopiering og indsættelse af tekst fra websider ernoget vi alle gør, men hvad der ofte er en kilde til irritation er, at den kopierede tekst bevarer sin originale formatering, og du er nødt til at fjerne den, inden du indsætter teksten i en e-mail eller en tekstbehandler. Fjernelse af formatering fra tekst er ikke nøjagtigt en kompliceret proces, men er alligevel overflødig, og det kan til tider blive mere end frustrerende. FormatMatch er en Mac-app, der kører i systemmenubjælken og renser automatisk formatering fra enhver tekst, du har kopieret, så du kan indsætte den hvor som helst uden mellemliggende funktioner til rengøring af tekst.

Appen kører i systemmenulinjen og kan væreindstillet til at starte ved systemstart. Når appen kører, kopier tekst fra enhver kilde og indsæt den i ethvert program. Den kopierede tekst er fri for enhver formatering. Brug konventionelle genveje til at kopiere og indsætte tekst Kommando + C og Kommando + V.

formatmatch

For at aktivere appen ved systemstart, skal du klikke på ikonet i systemmenulinjen, vælge Indstillinger, og vælg Start FormatMatch automatisk ved login mulighed. Derudover kan du indstille en genvejstast for at aktivere eller deaktivere appen (normalt er du nødt til at deaktivere den fra menulinjen). Gå til appens for at indstille en genvejstast Indstillinger, vælg Aktivér genvejstast for at aktivere / deaktivere FormatMatch, og i linjen leveret ved siden af Genvejstast, indtast den kombination, du gerne vil indstille som genvej, dvs. hvis du vil indstille genvejstasten til Kommando + Skift + C, tryk på Kommando, Skift og C nøgler.

Indstillinger for FormatMatch

Appen er temmelig enkel, men den fjerner en af ​​de mest overflødige funktioner, som Mac (eller ethvert andet operativsystem) brugere oplever.

Download FormatMatch

[via Lifehacker]

Kommentarer